Holbæk Håndboldklub er en del af klubfællesskabet Holbæk/Jernløse Håndbold (HJ Håndbold). Du skal fortsat indmeldes i Holbæk Håndboldklub for at kunne deltaege.

Sådan melder du dig ind:

For indmeldelse klik her à Indmeldelse og udmeldelse

Indmeldelse i Holbæk Håndbo ldklub & Kontingent betaling

Der er 3 trin i oprettelsen:

1. Opret Profil

2. Holdtilmelding – f.eks U10-D10 = Drenge U10 (kontingent)

3. Opret betalingskort oplysninger

Kort vejledning:

1.    Opret Profil På Klubmoduls forside -

Vælg Opret Profil i øverste højre side af skærmen. Indtast alle personlige oplysninger i skærmbilledet. For Ungdomsspillere bedes forældres mobil og e-mail angives i felterne <ekstra mobil> og <ekstra e-mail>. Når oplysninger er indtastet trykkes <opret profil>. E-mail med brugernavn og password fremsendes. Gem mailen, så du altid kan finde det

2.    Holdtilmelding ( 3 emne i bjælken foroven)

Tryk <HOLDTILMELDING> øverst i skærmbilledet og vælg medlemskab og klik på prisen. Bemærk at ½ årskontingent vil blive betalt straks – kontingent vil fremover blive trukket via kortet den 1. september og 1. februar.

3.    Opret betalingskort oplysninger  Accepter betingelser og tryk <Betal her> Indtast betalingskort oplysninger: Når betalingsoplysninger er oprettet opkræves kontingentet via betalingskortet.

Ved næste opkrævning (også dommer og stævneopkrævninger m.m.) vil medlemmerne modtage en sms/mail 5 dage før betaling gennemføres.

Hjælp til oprettelse:

medlemhhk@gmail.com

Kontingent satser 2019/20

Familiehåndbold (1-5 år) (årligt) Kr. 300
U-6/7/8 (halv årligt) Kr. 200
U-9 (halv årligt) Kr. 300
U-11 (halv årligt) Kr. 450
U-13 (halv årligt) Kr. 550
U-15 (halv årligt) Kr. 650
U-17 (halv årligt) Kr. 750
U-19 (halv årligt) Kr. 750
Senior (halv årligt) Kr. 950