Vi støtter Holbæk Håndboldklub

Hvis du eller dit firma ønsker at blive sponsor i Holbæk Håndboldklub, skal du kontakte bestyrelsen.

Som sponsor er du med til at gøre en forskel for klubbens medlemmer og give oplevelser til de mange ungdomsmedlemmer. Vi ønsker også at eksponere dig eller dit firma på bedste vis på enten vores tøj, skilt i hallen eller klubbens sponsorvæg i hallen. Endvidere vil dit/jeres logo også indgå herunder med link direkte til din/jeres hjemmeside, samt på rullebanneret på forsiden. Vi kan også aftale særlige arrangementer eller events, hvis du eller dit firma ønsker at fremvise produkter ved fx. klubbens hjemmekampe i Stadionhallen.

Klik på et logo for at komme til virksomhedens hjemmeside.

Sponsorer herre senior:

Sponsorer dame senior: