Klubnyheder

Sommerhilsen

28. juni 2021, 13.09

Det er endelig blevet sommer, temperaturen er over 12 grader og vi ser solen næsten hver dag. Skoletasken er smidt hen i hjørnet, den bliver først fundet frem igen til august.


Endelig har vi fået lov at dyrke vores håndbold igen indendørs, men vi har ikke fået fuld træningstid, pga. Sportsbyen stadig er vaccinationscenter. Vi håber at være tilbage på normal tid medio august, men vi kender ikke den præcise dato endnu. Og de nye træningstider er lige på trapperne. Så snart de er godkendte kan de ses på vores hjemmesider og på holdsport.


Holdene er gået på sommerferie med god samvittighed, da der har været trænet på livet løs, lige til sidste skoledag. Drengeholdene har deltaget i HRØ´S sommer turnering, mens pigerne har været på stranden til Beach håndbold.


I uge 26 samles der over 100 drenge og piger, hvilket vil sige UDSOLGT. Vi har fået lov at bruge Stenhus Gymnasium til den årlige håndboldskole, da sportsbyen jo er udlånt. Teamet der står for skolen, er Charlotte og Eva. De har lavet et spændende program sammen med en masse trænerer. Stor tak til de to, for et kanon forarbejde med planlægning af sådan en uge.


Den 14. juni afholdt Holbæk Håndboldklub sin årlige generalforsamling og der var genvalg til den siddende bestyrelse.


Bestyrelserne i Holbæk Håndboldklub, Jernløse Håndbold og Stenhus Idrætsklub ønsker alle En god sommer og vi ses til august